Fortællingens puslespil

Om jeg bruger megen tid på at skrive? Ja

Om jeg bruger meget energi på at skrive? Ja

Om det gør mig træt? Ja

 

Sandheden er faktisk, at jeg kan have ualmindelig svært ved at slippe skrivningen, selvom jeg mærker trætheden hive i mig. For jeg elsker at indfange ordene og vedblive at dreje dem indtil de har lagt sig rigtigt ind mod hinanden, som et puslespil der trinvist lægges. Fortællingens puslespil.

Så det er mere end tid og træthed. Det er en enorm glæde. Det giver mig langt mere end jeg forbruger.

Og det er, når livet strækker sig til yderpunkterne, at ordene viser sig bedst.

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Efterlad en kommentar/tanke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Du skriver i et fantastisk sprog og det er en fornøjelse at læse det, så det er dejligt, at det giver dig så meget.
    Kys og kram fra mig 💚

    • SVAR

      Tak🌞🌞