Valgkamp i journalen

I går aftes så jeg, som så mange andre her i Danmark, partileder-debatten på DR1. På et tidspunkt udbrød Jeppe; “det er da utroligt som du kommenterer og analyserer de politiske udtalelser i dag”.

– Og jeg kunne ikke lade være med at grine glad, for mit svar var; “det er bare min hjerne, der er begyndt at fungere igen!”

Og det er ikke engang løgn.

  • For et halvt år siden stoppede jeg med at høre Radio24syv, på vej til arbejde, og skiftede det gradvist ud indtil jeg endte på en lokalkanal (kunne simpelthen ikke rumme at forholde mig til andet).
  • For 3 måneder siden gik jeg stadig i seng kl 20, fordi jeg ikke kunne kapere flere indtryk eller nogen form for larm, på det tidspunkt.
  • I et forsøg på dog at følge lidt med og ikke blot forsumpe i mine egne udfordringer, prøvede jeg kortvarigt TV2’s morgen-nyhedsudsendelser. – Informationer kørende over skærmen i alle tænkelige farver og retninger, udgjorde den vildeste rutchebanetur -på den dårlige måde, – og blev hurtigt aflyst.

Når man dropper taleradio, når man går i seng før sin 10-årige søn, når man ikke kan se en normal moderne nyhedsopdateting, så er det fordi, at det føltes som om, at dele af hjernen lukker ned. Indtil der kun er et lille rum tilbage at være i. Og det rum har en frygtelig akustik og ingen mulighed for at kigge ud af vinduet, for der ligger tæt tåge udenfor. Det eneste man kan gøre er, at forholder sig helt roligt og vente, – indtil det lille rum har udvidet sig igen.

 

Sådan har det været, men nu har jeg klaret en valgdebat😊

(Måske man ligefrem kan tilføje VALGKAMP, som en ordination i journalen – neeej, måske alligevel ikke i længden).

Efterlad en kommentar/tanke

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Det er nu dejligt, at din hjerne begynder at virke igen 😊 det her må virkelig være et godt tegn 😉 Men godt valget er ovre, så vi kan få skilteskoven ned igen.

  • SVAR

    Så dejligt at læse dine ord – og hold da op hvor de rammer med befrielse, for jeg tænker hmm er dette her et symtom -, ja kan ikke stave – ja slet ikke for tiden, kender trætheden og det at sætte ord og bevægelser sammen, er ikke så let som tidligere,…. symtom eller en eftervirkning – har virkelig ikke fået nogen informationer omkring dette – trods for jeg har efterspugt det flere gange….