Grønne piller

 

Jeg har her til aften indtaget en pille – igen. En grøn pille. Jeg er blevet helt afhængig. Kan næsten ikke nøjes med én gang om dagen længere.

I begyndelsen søgte jeg ud, indsvøbt i tæpper og med ansigtet vendt mod solen, grådig i min absorbering af D-vitaminer og i håbet om energi gemt deri. Senere iagttog jeg spirende forårstegn, som var det budskaber om kommende fremskridt og glæde, der piblede op af jorden til mig. Og efterhånden, – efterhånden trak jeg havehandskerne på og begyndte min jagt på ukrudt.

Et  belejligt konkret og resultatorienteret stykke arbejde versus alle mine refleksioner om sygdom/bedring/helbredelse. Det handler dog ikke om behovet for at se et stykke udført arbejde, omend det er tilfredsstillende. Men at lade mig omgive af lys og luft, planter og jord – det holder hovedpinen nede og energien oppe. Det hoved, – hvor meningitis væltede alle brikker ned og efterlod ét stort rod, som kun langsomt lader sig rydde op, – finder et frirum.

Det er ikke i timevis ad gangen, slet ikke, men det har så afgjort sin berettigelse.

Når jeg mærker, at energien nærmer sig sit lavpunkt, kan jeg øge den igen, ved at gå ud. Det forlænger ikke længden af min vågne tid, men det forlænger mit humør, min tålmodighed.

Hvis jeg går ud inden, energien nærmer sig sit lavpunkt, så kan jeg forlænge min vågne tid.

 

Som planterne vokser også min energi i haven. 

Mine grønne piller

20150724_213618

20150605_162748

20150605_172701

 

 

Jeppe er ved at anlægger et stort bed. – Måske er er han ved at fremtidssikre sit liv med mig:-D

20150828_200508

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 Kommentarer

 • SVAR

  Så smukt

  • SVAR

   TAK Lone

 • SVAR

  Dejlig og rolig beskrivelse af noget der gør godt.

  • SVAR

   Hej Sune. Jeg fandt vej til dine tegninger i går. Blev helt opslugt. De er virkelig gode. Tankevækkende. Og rammende på en helt anden måde end hvad jeg kan opnå med mine ord.

 • SVAR

  Mine spidse piller i alle mulige nuancer, farveblyanterne;-).