Hvilket billede skal man vælge?

 

Jeg har fået positive tilkendegivelser for mit nyligt opdaterede foto på facebook samt her på bloggen.

20150516_164631

– Hvilket har affødt tanker, for billedet svarer sjældent til virkeligheden inden i mig. Men nogenlunde sådan ser jeg altså ud! Og det har ærlig talt været underligt, i hele det forgangne år, at gå rundt med et udseende, som min tilstand ikke har kunnet leve op til. Og har ført til, at jeg nogle gange nærmest har undskyldt mit veloplagte udseende!

 

Jeg kunne også have valgt dette foto:

20140330_113654

Taget da jeg var indlagt med opsvulmet ansigt, – hvilket næppe behøves forklaret! (Og så er det ikke engang det værste foto fra dengang, kan jeg hilse og sige, – men lidt forfængelig har man dog lov at være).

 

Eller dette:

2014-05-17 08.04.31

Taget i perioden, hvor træthed hærgede mig i en grad, så jeg følte mig så tung, at jeg til stadighed undrer mig over, at jeg ikke brast gennem gulvet og forsvandt mod jordens indre.

 

For jeg tror, at vores samfund har brug for, at vi viser os for hinanden. At vi tør fortælle hele historien, hele virkeligheden. – Glansbillederne af vores liv, men OGSÅ alt det andet; det der gør ondt, det der ikke er så pænt.

Så hvorfor valgte jeg billedet med det største smil taget på den bedste dag? Faldt jeg ikke i, med begge ben, i forhold til min egen holdning? Hvilket billede skal man give af sig selv?

I hvert fald ikke det-er-synd-for-mig-billedet, så jeg valgte trods alt det pæneste. – Og takker for kommentarerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 Kommentarer

 • SVAR

  Håber så nu at kunne følge din blog 😊

  • SVAR

   Ja, det var ikke så smart en opstart. Tak for at du tilmeldte dig igen😊

 • SVAR

  Bliver spændende at følge din Blog, både med og uden det gode smil

 • SVAR

  spændende at følge dig .😄

 • SVAR

  Tak – Asta og Jørgen😊

 • SVAR

  Kære Jeanette. Du valgte rigtigt, nemlig lige præcis det billede du selv følte det bedst med ❤️ Uanset hvilket billede du viser af dig selv er der alligevel ingen andre, der kan føle DIN træthed, den som du altid slæber rundt på indeni. Og så kan man da ligeså godt vælge det skønneste foto 😘

  • SVAR

   Et godt svar fra en “kender”:-)

 • SVAR

  […] jeg tror på værdien af at dele både det gode og det dårlige (som beskrevet i Hvilket billede skal man vælge og Det […]

 • SVAR

  Jeg sidder her 3 uger efter meningitis, og tænker stille tanker, og føler en vis lettelse over at have fundet din blog. Hovedpine, hævelse og lammelse af højre side af ansigtet – føler mig heldig – elskede din indledning – for hvornår er man heldig – tænker tit livet er, også, hvad man gør det til… Har en fornemmelse af, at jeg bliver rigtig glad for din blog – Må læse videre 🙂

  • SVAR

   Kære Benedikte. Mange, mange tak for dine ord/kommentarer. Hvis min blog kan være med til at lette din situation en smule, så gør det mig ydmyg glad. Jeg håber at du har megen bedring foran dig, – ligesom jeg håber, at du får roen til langsom, langsom tilbagevenden for det er altafgørende. Er glad for at du fandt frem til fb-gruppen om encephalit/meningit, hvor man kan få noget af den information, man kan savne. Bedste tanker og hilsner Jeanette