Om livet – og hovedpinen som tog på tur med hr. Treo

 

Meningen med livet? Grunde til at leve?

– Sorgen og glæden, gråden og latteren. Og alle smilene der ind imellem.

Måske er det simpelthen alting.

Måske er det ikke så svært.

20150609_130922 (1)

I dag: En blomst som jeg først nu opdager, er sprunget ud. Min søn, som synes, at jeg er nedern, fordi jeg ikke vil lade ham bruge solbriller i stedet for rigtige briller i klassen. En tung træthed i kroppen og visheden om, at den skyldes en skøn dag i går. Et mislykket madlavningsforsøg (igen!!). Hovedpinen, som er taget på tur med min ven hr. Treo. Mine børn som glæder sig til at berette om deres svømmeoplevelser til deres far.

Det er okay. Det er smilet der ind imellem.

 

Det er mit bud 

lige nu

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 Kommentarer

 • SVAR

  Du er da også en total nederen mor, jeg holder med Elias 😂 dejligt at huske smilet på de trælse dage. Håber i fik mad alligevel 😉 lyder til det gik fint med svømningen 😊. Kram

  • SVAR

   Jamen, jeg er generelt en nedern mor; man må ikke bøvse ved bordet, man må ikke spille dagen lang, man skal selv lægge sit tøj på plads og tilmed have negle klippet med jævne mellemrum! – De lider under, at jeg begynder at have overskud til at justere lidt på nogle af de ting, som det har knebet med i lang tid. Ja, alle drengene begynder efterhånden at få rimelig styr på svømningen. Imens sidder jeg og kigger på undervisningen – og er ca. lige så træt som drengene, når vi kommer hjem!😉

   (En ganske simpel ting med 2 ingredienser kom til at lugte som noget, der ikke kan spises😃)

 • SVAR

  Dejligt at høre, du begynder at have mere overskud. Og drengene overlever nok alligevel😉

  • SVAR

   Ja, det er som om tågen letter😊 Og du har ret – drengene, som har overlevet 1 år med mig som “underskudsmor” klarer nok også de næste 7 – 11 år med mig som (FORHÅBENTLIG) normal mor😄

 • SVAR

  Ja, og de “lider” heldigvis nøjagtig som de fleste andre børn 😉Mon ikke de også inderst inde glæder sig over en mor, der er på vej tilbage, selvom hun er træt ind imellem 😊